Türkiye’de bir ilk: Sabiha Gökçen Havalimanı’nın sadakat ödül programı ISG PORTPAL seyahatteki en iyi arkadaşın!

Türkiye’nin ilk havalimanı sadakat programı ISG PORTPAL, her gün uçuş için Sabiha Gökçen Havalimanı’nı tercih eden on binlerce yolcuya, seyahatten eğlenceye, iş hayatından günlük yaşama kadar hayatın her alanında cazip fırsatlar sunmak için hazır.

Çok yakın bir zamanda yolcuların deneyimine açılan ISG PORTPAL, sağladığı kolaylık ve kişiye özel sunduğu tekliflerle üyelerinin ‘En iyi seyahat arkadaşı’ olmaya aday.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (İSG), Türkiye’nin ilk havalimanı sadakat ödül programı ISG PORTPAL’ı yolcularıyla buluşturdu. Kullanımı oldukça pratik bir mobil uygulama olan ISG PORTPAL, üyelerine benzersiz ve kişiselleştirilmiş avantajlar sunuyor. İlk etapta sadece Sabiha Gökçen Havalimanı’nda ayrıcalıklı bir seyahat avantajı sunan programın, kısa bir süre içinde lokal ve globalde geniş hizmet ağına ulaşarak, üyelerine uçtan uca seyahat deneyimi yaşatması hedefleniyor.

Albayrak: “Mükemmel bir seyahat deneyimi için çalışıyoruz”

İSG CEO’su Berk Albayrak, “İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda her geçen gün daha fazla yolcuya hizmet verirken, aynı zamanda da hatıralarında olumlu izler bırakacak bir seyahat deneyimi yaşatmayı amaçlıyoruz. ISG PORTPAL de bu anlayışın bir göstergesi. Bu sayede yolcularımız konforlu bir havalimanı deneyimi yaşarken, seyahatten eğlenceye, iş hayatından günlük yaşama kadar hayatın her alanında kendilerine sunulan fırsatların keyfini çıkaracak. Tek bir platform üzerinden kendilerine sunuluna avantajlarla ayrıcalıklı seyahat etmenin farkını yaşayacak” dedi.

Yapılan harcamalar yeni fırsatlara dönüşüyor

‘Senin en iyi seyahat arkadaşın’ mottosuyla sunulan ISG PORTPAL sadakat ödül programının üyeleri, Sabiha Gökçen Havalimanı’nın yiyecek-içecek noktalarında, duty free mağazalarında, lounge’larında, hızlı geçiş noktalarında, havalimanı otelinde, havalimanı otoparkında ve daha birçok yerde kendileri için sunulan özel avantajlara tek bir platform üzerinden kolayca ulaşıp takip edebilecek.
ISG Airport Hotel, Plaza Premium Lounge, Fast Tracak, Allways, Happy Moon’s, KFC, Puro Gusto, Duty Free Store ve Starbucks’ta geçerli olan sadakat programının üyeleri, havalimanında satın aldıkları hizmetler karşılığında hediye puan toplayacak. Bu hediye puanlar, her mağazanın sunacağı yeni fırsatlar ve sürpriz ayrıcalıklara dönüşecek.

Arrture firmasının iş birliğiyle hayata geçirilen ISG PORTPAL avantajlarından yararlanmak isteyenlerin App Store ve Google Play çevrimiçi uygulama mağazalarından uygulamayı indirerek, üyeliklerini aktive etmeleri gerekiyor.

İstanbul Sabiha Gökçen’de dış hatlar kapı sayısı artırıldı

Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda yeni dönem başladı. Dış hatlar yolcusu %125 artan İstanbul Sabiha Gökçen’de iç hatlardaki kapılardan bazıları dış hatlar kapısına dönüştürüldü.

Türkiye’nin dünyaya açılan kapısı İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı (İSG), dış hat seferlerindeki artıştan dolayı iç ve dış hatlar kapılarında yeni düzenlemeye gitti. Bus Gate Genişleme Projesi kapsamında renovasyon çalışması tamamlanan İSG terminalinde 16 Ağustos 2022 tarihi itibarıyla iç hatlarda yer alan 308 ile 315 arasında bulunan tüm kapılar, dış hatlara çevrildi. Yapılan değişiklikle dış hatlara bağlanan kapıların yeni numaraları 501 ile 508 A-B olarak belirlendi. İç hat yolcularının kullandığı 401 ile 410 arasındaki kapılar da A-B olarak kullanılmaya devam edecek. Yeni uygulama, havaalanındaki yolcu akışına hız kazandıracak.

Uçaklar 30 dakikada yeniden yolcu alabilecek

Operasyonel süreçleri hızlandıracak Bus Gate Genişleme Projesi, kapılara yaşanan uçakların yaklaşık 30 dakika sonra yeniden yolcu alımına da fırsat verecek. “Şehrin havalimanı” İSG’de bekleme sürelerini ortadan kaldıracak proje ile yeni hat planlamaları yapılabilecek. Yeni düzenleme ile operasyon süreçleri kolaylaşırken, yolcu trafiğindeki artıştan kaynaklı oluşabilecek beklemelerin önüne geçilecek.

Albayrak: “Yolcu konforunu artırıcı önlemler alıyoruz”

Yeni düzenleme ile artan dış hatlar yolcusuna konfor sağlamayı hedeflediklerini belirten İSG CEO’su Berk Albayrak, “Uçuş ve yolcu deneyimlerini kolaylaştırmak için inovatif çözümler geliştirmeyi sürdürüyoruz. 2019’a kıyasla dış hatlar yolcu sayısında yüzde 5, geçtiğimiz seneye kıyasla ise yüzde 125 yaşanan artış ile meydan trafiğinde iç hat ve dış hat yolcu oranlarımız ilk defa yüzde 50 olarak eşitlendi. Bu sebeple terminal içinde yolcularımızın konforunu artırıcı bir dizi önlemler alıyoruz. Yurt dışı yolcularında yaşadığımız artışın devamı gelecektir, yeni destinasyonlara uçuşlar artabilir. Yolcu memnuniyetini en üst seviyeye ulaştırmak için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz” dedi.