Sabiha Gökçen süper havalimanı markası seçildi

08.11.2012

Sabiha Gökçen süper havalimanı markası seçildi

İSG, İngiltere merkezli Superbrands tarafından Türkiye’nin Süper Havalimanı’ markası seçildi İSTANBUL Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, Superbrands Türkiye tarafından 2 yılda bir belirlenen, ‘Türkiye’nin Süper Markaları’ listesindeki tek havalimanı markası oldu. Türkiye’nin sektörlerindeki en saygın markalarının yer aldığı listede toplam 159 marka bulunuyor.
ISG tarafından işletilen İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı; Superbrands Türkiye’nin bu yıl 4. kez düzenlediği araştırma sonucunda, 6 Kasım’da basın toplantısıyla ‘Türkiye’nin Süper Havalimanı’ olarak açıklandı.

Buğday: 4.5 yılda gelinen nokta gurur verici
ISG CEO’su Gökhan Buğday, "Yaklaşık 4.5 yıl önce işletmeyi devralmamızla başlayan süreçte bugün geldiğimiz nokta gerçekten gurur verici. Sabiha Gökçen Havalimanı ismini Türkiye’nin süper markaları arasında görmek, attığımız adımların ne kadar doğru olduğunu ortaya koyuyor. Bu seçimi gerçekleştiren değerli yolcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.