Qatar Airways, Sabiha Gökçen’den uçacak

Qatar Airwavs, Sabiha Gökçen’den uçacak

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, yeni bir havayoluna daha kucak açmaya hazırlanıyor. Qatar Airways, 22 Mayıs 2014 tarihinden itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan haftada dört sefer gerçekleştirecek. İSG CEO’su Gökhan Buğday, Qatar Airways’in Sabiha Gökçen’den uçacak olmasının; aralarında Avustralya, Hong Kong ve Tayland’ın da bulunduğu 100’ün üzerinde bağlantı noktası sayesinde Sabiha Gökçen’in uçuş ağını zenginleştirecek önemli bir adım olduğunu açıkladı. Qatar Airways’ın Sabiha Gökçen hattında 12 business class ve 132 ekonomi sınıfı koltuğa sahip 2 bölümlü bir Airbus A320 hizmet verecek. Qatar Airways, Sabiha Gökçen’den Doha’ya haftada dört sefer yapacak. Pazartesi ve Cumartesi günleri 19:05’da Sabiha Gökçen kalkışlı olacak seferler; aynı günler Doha’dan ise 13:55’te gerçekleşecek. Salı ve Perşembe günleri ise Doha’dan 13:20; Sabiha Gökçen’den ise 18:35 seferleri yapılacak.