Sabiha Gökçen, Plaza Premium Group ile iş ortaklığı yaptı

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, terminaldeki lounge alanlarının işletmesini, hızlı geçiş, misafir karşılama ve uğurlama servisleri dahil tüm premium hizmetleri 1 Ocak 2021 itibariyle Plaza Premium’a devredecek. Plaza Premium Group, İstanbul Sabiha Gökçen’de halihazırda mevcut olan iki salona ek olarak dış hatlar terminalinde yeni bir salon daha açacak. Havaalanı pistinin panoramik manzarasına sahip olan lounge alanları, ailelerin yanı sıra iş ve tatil amaçlı seyahat edenleri, özel olarak tasarlanmış, çok çeşitli hizmet ve olanakların keyfini çıkarmaya davet ediyor. Güvenli ve hijyenik bir ortam sunan her iki salonda, rahat oturma alanları, kişisel konforu ve sosyal mesafeyi gözeten çalışma alanları, misafirlerin endişesiz bir havaalanı deneyiminin keyfini çıkarmaları için önceden paketlenmiş ve porsiyonlara ayrılmış yiyecek ve içecek seçenekleri içeren bir yemek alanı bulunuyor. Plaza Premium Group’un Kurucusu ve CEO’su Song Hoi-see konuya ilişkin şu değerlendirmede bulundu; "Skytrax ödüllü havalimanı hizmetlerimizi Türkiye’de ve bölgenin önemli havalimanı merkezlerinden biri olan Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanfnda genişletmekten heyecan duyuyoruz. Bu stratejik genişleme, özellikle içinde bulunduğumuz dönemde bizim için önemli bir kilometre taşıdır. Umarız bu adım, dünyadaki seyahat eden yolcularla bağımızı güçlendirmeye devam ederken, küresel seyahati de yeniden canlandırmanın bir başlangıcı olur."