Sabiha Gökçen’den Berlin’e caz çıkarması

04.10.2011

Sabiha Gökçen’den Berlin’e caz çıkarması

Almanya’nın Berlin kentinde bu yıl 17. kez düzenlenen ve dünya çapında havalimanlarının ve havayollarının önde gelen temsilcilerinin katıldığı Routes Forumu, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimam’nın sponsorluğunda düzenlenen açılış resepsiyonu ile başladı. Yaklaşık 500 delegenin katıldığı resepsiyonda, Dünya Koro Olimpiyatları’nda Türkiye’yi başarıyla temsil ederek "Dünya Şampiyonluğu" unvanı almaya hak kazanan Boğaziçi Caz Korosu, gecede sahne aldı. Gecenin açılış konuşmasında söz alan ÎSG CEO’su Gökhan Buğday, "Bu platformda buluşan havalimanı ve havayolları yeni destinasyonları tanıtma ve tanıma imkânı buluyorlar. ‘İstanbul sizi çağırıyor’ diyerek, herkesi dünyanın bu en güzel kentine davet ediyoruz" dedi.