İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Tarafından Düzenlenen Citroen C4 Çekiliş Kampanyasının Talihlisi, Anahtarını Teslim Aldı

“Sabiha Gökçen, Talihlisini Arabaya Uçurdu”

2009 ve 2010 yıllarında dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı ünvanını alan ve en son olarak, 2010 yılında ‘Dünyanın En İyi Havalimanı’ seçilen İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan uçan kazandı.

15 Haziran-15 Ağustos tarihlerinde İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan uçan yolcular arasında düzenlenen çekilişte, son model bir Citroen C4 kazanan talihli Sercan Fazıl Cengiz aracının anahtarını teslim aldı.

Yolcuya sunduğu alternatif fırsatlar ve hizmet kalitesi ile yolcuların ilgi odağı haline gelen, 2009 ve 2010 yıllarında dünyanın en hızlı büyüyen havalimanı ünvanını alan ve en son olarak, 2010 yılında ‘Dünyanın En İyi Havalimanı’ seçilen İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan (İSG) 15 Haziran-15 Ağustos tarihlerinde uçan yolcular arasında düzenlenen çekilişte, son model bir Citroen C4 kazanan talihli kişi Sercan Fazıl Cengiz oldu. Sabiha Gökçen Havalimanı’nda düzenlenen törende, Sercan Fazıl Cengiz otomobilinin anahtarını İSG CEO’su Gökhan Buğday’ın elinden aldı.

Müşteri memnuniyetinin, terminal işletmeciliğinin her safhasında büyük önem taşıdığını belirten İSG CEO’su Gökhan Buğday, ‘‘Çok yoğun katılımla gerçekleşen çekiliş kampanyası neticesinde, talihli yolcumuza hediyesini teslim etmekten dolayı çok memnunum. Talihlimize, kazasız belasız yolculuklar diliyor, aracının hayırlı olmasını temenni ediyorum. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nın terminal işletmecisi olarak yolcularımızın huzurlu, rahat ve keyifli yolculuklar geçirmesi en büyük önceliğimizi oluşturuyor. Bu yaklaşımla, yolcularımıza sunduğumuz ayrıcalıklı hizmetler devam edecek’ şeklinde konuştu.

Otomobil talihlisi Sercan Fazıl Cengiz, aracını teslim alırken büyük bir sevinç yaşadığını dile getirerek, ‘‘İşim dolayısıyla çok sık seyahat ediyorum. Seyahatlerimde, hız ve güven en önem verdiğim unsur. Kampanyanın son gününde çekilişe katıldım. Kendimi çok şanslı görüyorum ve mutluyum. Sabiha Gökçen Havalimanı’na, yolculara sağladığı kolaylıklar ve hoş sürprizler için tekrar çok teşekkür ediyorum’ dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı tarafından düzenlenen otomobil çekilişi kampanyasına 18 yaşını doldurmuş ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan yolcular katıldı. Çekiliş; Sabiha Gökçen Havalimanı terminalinde kampanya standlarına müracaat ederek, biniş kartlarını ibraz eden ve çekiliş kuponunu doldurarak çekilişe katılmaya hak kazanan 11 bin 192 kişi arasında, Beşiktaş 6. Noteri yetkili katibesi Asuman Karaman’ın huzurunda, 1 Eylül 2010 tarihinde gerçekleştirildi.